28 maart 2019

{

De dag van je huwelijk is altijd goed gevuld. De dag begint al vroeg, je bent heel de tijd in de weer, heel veel mensen om je heen. Dat is heel leuk, maar tegelijk ook best vermoeiend. Maar er zijn ook momenten waarop je even kan gaan zitten. Op het gemak eten met je beste vrienden en familie. En je te laten verrassen door je gasten. Al was het nog niet tĂ© extreem 🙂

Dat deze bruid en bruidegom zich goed amuseerden met de verrassing op hun huwelijk, mag wel duidelijk zijn. Er werd behoorlijk wat gelachen. Zelfs ik, als huwelijksfotograaf, kon stiekem meelachen van achter m’n camera. Dat maakt het de beste job ter wereld 🙂 En met het aansluitende feest in De Waterhoek, een van mijn favoriete feestzalen in Vlaams-Brabant als huwelijksfotograaf, kon de dag niet meer stuk.

Heb jij ook zo’n vrienden die je zouden verrassen op je huwelijksfeest? Waar zou jij mee kunnen lachen?

Laat het me weten in onderstaande reacties!