05 maart 2019

{

Het MAS in Antwerpen is een prachtig bouwwerk. Nochtans was er voor de opening in 2011 best wat tegenkanting. Niet iedereen was wild van de architectuur. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Maar persoonlijk vind ik het best passen in het geheel van de buurt ‘Het Eilandje‘. 

Bij valavond is dit een mooie locatie, al trekken de meeste mensen eerder naar het dak van het MAS. Vanaf het dak heb je een prachtig uitzicht over Antwerpen en de Schelde. Enorm de moeite! Maar zoals je ziet hoef je niet noodzakelijk naar het dak te trekken om een mooie foto te nemen 🙂

Ook als huwelijksfotograaf is het een plaats waar ik al meermaals ben geweest. Het is een mooi locatie, die ook bij slecht weer wat opties geeft om mooie huwelijksfoto’s te nemen.

Ben jij al eens in of aan het MAS geweest? Wat vind je van het gebouw en de omgeving?

Laat het zeker weten in onderstaande reacties!

Contact
Skype
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier