26 februari 2019

{

Als je houdt van prachtige landschappen (al dan niet als fotograaf), dan is Schotland een topper als vakantiebestemming. Een land met zoveel mooie natuurlijk uitzichten is nog maar moeilijk te vinden.

Deze foto nam ik aan Loch Suardal, Dunvegan. Het is een eenvoudig maar heel mooi meer, dat dikwijls wordt vergeten doordat het kasteel de meeste aandacht opeist in dit dorp. Maar toch raad ik je aan even verder te kijken dan dit 🙂

Hoewel het weer in Schotland zelden zonnige foto’s toelaat, heeft het toch iets bijzonders en warms. Voor meer foto’s over Schotland, kijk even hier.

Hou jij van mooie landschappen? Al eens op reis geweest in Schotland?

Laat het me weten in onderstaande reacties!

Contact
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier