28 februari 2019

{

Er wordt weer meer gehuwd. Dat is mooi. En nee: dat zeg ik niet enkel vanuit mijn perspectief als huwelijksfotograaf 🙂 De stad Gent publiceerde daar meer gegevens over. Maar de trend was eigenlijk in quasi heel België te zien.

Wat wel opvalt, is dat veel meer mensen voor een alternatief huwelijk kiezen. Voor de gemeente, dat blijft natuurlijk bestaan. Maar de kerk komt niet meer zo dikwijls in de dag voor als vroeger. Er wordt meer gekozen om te werken met een ceremoniemeester. Mint & Memories is daar een mooi voorbeeld van. Met Nele De Winter achter de micro weet je dat het een mooie ceremonie zal worden. Een aanrader!

Na de prachtige ceremonie was de tijd gekomen om even bij te praten met de gasten. Natuurlijk met een drankje in de hand, in de prachtige tuinen van het Keienhof.

Hoe zie jij je perfecte huwelijksdag? Kies je ook voor een ceremoniemeester?

Laat het me weten in onderstaande reacties!

Contact
Skype
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier