{
Een Bohemian huwelijk, of Boho, zijn enorm populair in Amerika. Zelf ben ik altijd fan geweest van deze stijl, maar ik kreeg nooit de vraag om een huwelijk in deze stijl te fotograferen. Tot voor kort dan toch 🙂

Dit toffe koppel had alleszins gezorgd voor de perfecte invulling. Dat kunnen jullie zien in de huwelijksreportage. Maar niet enkel het feest was perfect in thema, ook de huwelijksfoto’s zelf werden in deze heerlijke stijl genomen. En dat geeft een heel andere soort foto’s qua stijl en kleuren, maar ook een dat enorm leuk is om zien. Ook ik, als huwelijksfotograaf, heb er van genoten!

Heb jij een stijl van huwelijk die je mooi vind? Een stijl waarin je zelf graag zou willen huwen? Of je huwelijk stiekem een keertje in zou willen overdoen? 🙂

Laat het weten in onderstaande reacties!