{
Gisteren was het blauwe maandag. Weinig bijzonder aan. En dat is dan ook net de betekenis van een blauwe maandag 🙂 Wat wel bijzonder was, is een totale maansverduistering. Want dat komt niet zo dikwijls voor. Hoe zo’n maasverduistering ontstaat, kan je hier nalezen. Best boeiend!

Het weer kan best een spelbreker zijn om te genieten van zo’n spectakel. Dat neemt niet weg dat de duistere nachten in de winter best iets betoverends hebben. En hoewel ik meer hou van warme en zomerse avonden, heeft ook deze periode van het jaar iets moois en magisch.

Op deze foto zie je een prachtig zicht over de schelde. Het gebouw in de voorgrond staat momenteel leeg, en wordt af en toe gebruikt voor tijdelijke exposities.

Meer foto’s van Antwerpen kan je hier bekijken.

Heb jij (proberen) kijken naar de maansverduistering? Laat het weten in onderstaande reacties!