The Photographer logo

Huwelijksfotograaf anno 2019, goede voornemens voor de beste foto's

17 januari 2019

2019? 2019, jawel. De tijd vliegt. Als huwelijksfotograaf leef ik een beetje zoals de koppels die in het huwelijksbootje stappen. Veel plannen, toeleven naar, en je verbazen hoe snel een dag voorbij kan gaan. En dat is net het mooie aan het werk van een huwelijksfotograaf; iets blijvend kunnen teruggeven van een dag die veel te snel voorbij gaat.

Over snel voorbij gaan gesproken... Het voorbije jaar lijkt voorbij te zijn gevlogen. Ook op professioneel vlak. Misschien zelfs vooral op professioneel vlak. Want na zo lang aarzelen nam ik eind 2017 de grote stap: een mooie en zekere baan als web- en grafisch designer achterlaten om voltijds voor fotografie te gaan. Daar was, al zeg ik het zelf, best wat moed voor nodig. Aan het einde van de rit kan ik tevreden (en een beetje fier) zeggen: het is geslaagd. Het is allemaal vlotter verlopen dan verwacht. En dat is een luxe. Ik had het niet beter kunnen dromen.

Daarom wil ik alle koppels bedanken waarvoor ik als huwelijksfotograaf aan de slag mocht. In 2018, maar eigenlijk alle koppels van de voorbije jaren. Want zonder dat vertrouwen had ik nooit gestaan waar ik nu stond. Dus heel oprecht: dank jullie wel! Jullie hebben me de kans gegeven om van mijn hobby mijn beroep te maken. En vertrouwen is het mooiste geschenk wat een mens kan geven!

Als huwelijksfotograaf ga ik nu een nieuw jaar in. Misschien wel samen met jullie.

Omdat ik ook graag iets wil teruggeven, heb ik ook een vraag aan jullie. Wat hadden jullie -naast leuke foto's- in mijn blog verwacht? Zijn jullie benieuwd naar fototips? Persoonlijke informatie, hoe ik mijn dagen vul? Of zoeken jullie meer inspiratie rond fotografie? Laat het me gerust weten, ik sta best open voor een uitdaging 🙂

Bij deze wil ik het glas heffen op jullie. De mensen waar het écht rond draait.

Maak er een mooi jaar van. Een gelukkig jaar. Een gezond jaar. Een jaar waarin we elkaar hopelijk een keertje weer zien!

Yves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 59 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 38 reviews
envelopesmartphonebubblemenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram