Vietnam is een prachtig land. Waar veel mensen zich wel op lijken te miskijken, is het weer. Hoewel de temperaturen er zeer aangenaam zijn, en heel Azië bekend staat voor de regenseizoenen, is Vietnam een van de landen met de meeste regenval in deze regio. ‘Als je geen regen had in Vietnam, dan heb je het land niet echt gezien’, zei een van onze gidsen. Hoewel dat misschien wat sterk is uitgedrukt, er zit toch een goede grond van waarheid in.

Deze dame liet zich alleszins niet afschrikken door het weer. Gewapend met haar Nón lá wandelde ze door de straten van Hanoi, die deels onder water lagen.

Meer foto’s van mijn reis naar Vietnam kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Azië geweest? Wat vond je er van? Laat het me weten in onderstaande reacties!

Contact
Skype
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier