Het huwelijk van dit toffe koppel is een mooie herinnering. Het was mooi om te zien hoe gelukkig zij er bij liepen. Maar ook de gasten waren bijzonder goed geluimd. De kleine en gezellige kerkdienst in de gerestaureerde kerk van Kobbegem en prachtige receptie en avondfeest zullen daarbij zeker hebben geholpen!

Tussen drukte van de dag door vond het koppel toch nog een mooi moment om even te genieten van de omgeving… en om leuke huwelijksfoto’s te maken natuurlijk! Als huwelijksfotograaf is dit natuurlijk le moment suprĂȘme 🙂 Hoewel deze foto maar 100 meter van de feestzaal werd genomen, lijkt het alsof ze even weg waren van de wereld. En in zekere zin was dit ook wel zo.

Meer foto’s van dit mooie huwelijk kun je hier bekijken.

Hoe ziet jou perfecte huwelijksfoto er uit? Hou je van deze stijl? Laat het me weten in onderstaande reacties!