Vietnam staat bekend om voor handwerk. Dat was vroeger zo, en tot op op de dag van vandaag is dat niet veranderd. Wat nog beter is: er zijn sinds enkele jaren ook sociale projecten voorzien. Daar krijgen kansarme vrouwen de kans om in een atelier te werken. Zij worden betaald als werknemer door de opbrengsten die het atelier maakt. Dat maakt dat kansarme gezinnen, die vroeger niet het geld hadden om het nodige materiaal aan te schaffen, vandaag ook de mogelijkheid hebben om een mooi inkomen te creëren. Ben je zelf ook geïnteresseerd om zo’n sociaal project te ondersteunen? Neem dan hier even een kijkje!

Meer foto’s van mijn reis naar Vietnam kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Azië geweest? Wat vond je er van? Laat het me weten in onderstaande reacties!

Contact
Skype
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier