Je hoeft geen wereldreiziger te zijn om de naam ‘Angkor Wat‘ te kennen. Dit indrukwekkende tempelcomplex, dat geklasseerd is als UNESCO werelderfgoed, is bijzonder indrukwekkend. Niet enkel de grootsheid is opvallend, maar ook het feit dat de structuur van dit complex na 8 eeuwen nog steeds in goede conditie verkeert, is opmerkelijk.

Dit gedeelte van het tempelcomplex was al in meerdere films te bewonderen, maar is wellicht het beste bekend van de originele film ‘Tomb Raider’ uit 2001. Een dankbare locatie natuurlijk, want het ziet er even sprookjesachtig uit in de film als in werkelijkheid.

Meer foto’s van mijn reis naar Cambodja kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Azië of Cambodja geweest? Wat vond je er van? Laat het me weten in onderstaande reacties!

Contact
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier