The Photographer logo

Mooie wensen van gasten op je huwelijk

16 augustus 2018

 

 

Op een huwelijksfeest draait alles rond het koppel. Dat is niet meer dan logisch. Maar als je het middelpunt van de belangstelling bent, gaan er al eens dingen voorbij zonder dat je ze opmerkt. Zoveel mensen die je aanspreken, emoties, momenten, ... het is een dag waarop je een beetje wordt geleefd. Als huwelijksfotograaf leg je die momenten in zekere zin ook vast voor het koppel. Zo vaak hoor ik van koppels dat ze de dag opnieuw, maar anders beleven bij het zien van de foto's. Het kan zeker helpen om een duidelijk draaiboek te maken, wat het allemaal overzichtelijker maakt. Maar er zijn nog manieren om herinneringen te vereeuwigen.

Bij dit huwelijk fotografeerde ik alle koppels en families die aankwamen op de ceremonie met een Polaroid-camera. Tijdens de ceremonie kregen zij vervolgens de mogelijkheid om een boodschap achter te laten aan het koppel. Een simpel maar bijzonder leuke manier om achteraf échte herinneringen aan je dag te hebben!

Meer foto's van dit fijne huwelijk kan je hier bekijken.

Heb jij leuke en creatieve ideeën voor een huwelijksfeest? Deel ze hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Nieuwe foto's

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5 sterren op 57 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5 sterren op 37 reviews
envelopesmartphonebubblemenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram