Met de brommer door de straten van Vietnam

 

Vietnam is voor heel wat dingen bekend. Het heeft een sterke eigen cultuur, het geloof (Boeddhisme), de prachtige natuur en vele kleine rivieren. Wanneer je Vietnam hebt bezocht, is er nog iets anders wat je aan het land zal koppelen: scooters. Het valt moeilijk te vatten hoeveel scooters er rijden. Volgens officiële cijfers zijn er momenteel 45 miljoen scooters. Met 92 miljoen inwoners is dat een ongelooflijk getal.

Niet enkel voor persoonlijke verplaatsingen worden deze tweewielers ingezet. Ook voor kleinere transporten gaan deze de weg op. In het drukke verkeer is dit nog altijd de snelste oplossing om ter plaatse te raken.

Meer foto’s van mijn reis naar Vietnam kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Vietnam of Azië geweest? Wat vond je er van? Laat het me weten in onderstaande reacties!

Categorieën: Reisfotografie en Straatfotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *