Toen onze gids zei: ‘Als je in Vietnam geen regen hebt gezien, dan ben je niet echt in Vietnam geweest’, dan dacht ik even dat dit wat overdreven was. Maar helaas, de stelling klopt. In Vietnam valt er best wel wat regen. Als Belg ben je daar natuurlijk wel wat aan gewend. We leven niet in het meest droge land ter wereld. Maar als je 10.000km hebt gereisd, dan hoop je stiekem toch op een minder vochtig klimaat 🙂

Toch werd het een bijzonder indrukwekkende wandeling. Het Ho Chi Minh mausoleum is een van de bezienswaardigheden die je niet mag overslagen. Zijn rol als premier en president van Vietnam hebben een sleutelrol gespeeld in de vorming van het Vietnam zoals we dat vandaag kennen. Meer informatie over zijn leven kan je hier vinden.

Meer foto’s van mijn reis naar Vietnam kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Vietnam geweest? Wat vond je er van? Laat het weten in onderstaande reacties!

Contact
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier