Sprookjesachtige versiering in de straten van Hoi An

 

Aan mijn reis naar Vietnam heb ik bijzonder veel mooie herinneringen. Je kan moeilijk anders dan houden van het land en de mensen. Het weer is dan wel wel iets twijfelachtiger, maar als Belg kan je dat moeilijk verwijten šŸ™‚

Van alle prachtige plaatsen die ik bezocht is Hoi An wellicht de mooiste van allemaal. Het is een van de weinige plaatsen waar het oude stadscentrum nog bewaard is gebleven in z’n oude glorie. Nadeel is natuurlijk wel dat dit een hele meute toeristen aantrekt. Maar goed, dat neem je er graag bij.

Meer foto’s van mijn reis naar Vietnam kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Vietnam of Aziƫ geweest? Wat vond je er van? Laat het weten in onderstaande reacties!

Categorieƫn: Reisfotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *