Een kleine lunchbreak in Hoi An, Vietnam

 

Een rondreis door Vietnam, ik kan het iedereen aanbevelen. Al moet ik toegeven dat ik sowieso een zwak heb voor AziĆ«. Zo bezocht ik enkele jaren geleden Thailand, hier vind je leuke foto’s van deze reis.

Wat me sterk opviel is de drukte die heerst in Vietnam, heel anders dan in Thailand. Je hebt er meer een gehaast gevoel. Maar gelukkig is dat niet overal zo. Hoi An is daar een mooi voorbeeld van.

Het oude gedeelte van de stad is autovrij gehouden, en wordt mooi onderhouden. Deze werkmannen hadden namen even pauze toen ik er passeerde. Even tijd om wat bij te praten. Het zag er best gezellig uit šŸ™‚

Meer foto’s van mijn reis naar Vietnam kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Aziƫ geweest? Wat vond je er van? Of staat het op je verlanglijst? Laat het weten in onderstaande reacties!

Categorieƫn: Reisfotografie en Straatfotografie

Reacties

  1. Hoi An is een van mijn favourite plekken in Vietnam! Zoals je beschrijft een stuk rustiger dan de rest van meeste Aziatische steden.
    Wij waren hier met Tet (Vietnamees nieuwjaar) wat het ook een erg unieke ervaring maakte.

    Voor mensen die graag willen weten hoe ze hier komen verwijs ik hun graag door naar http://www.geckoroutes.com/vietnam/hoi-an/. Op deze website geef ik een overzicht van de mogelijke reisopties vanuit verschillende steden naar Hoi An.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *