Een rondreis door Vietnam, ik kan het iedereen aanbevelen. Al moet ik toegeven dat ik sowieso een zwak heb voor Azië. Zo bezocht ik enkele jaren geleden Thailand, hier vind je leuke foto’s van deze reis.

Wat me sterk opviel is de drukte die heerst in Vietnam, heel anders dan in Thailand. Je hebt er meer een gehaast gevoel. Maar gelukkig is dat niet overal zo. Hoi An is daar een mooi voorbeeld van.

Het oude gedeelte van de stad is autovrij gehouden, en wordt mooi onderhouden. Deze werkmannen hadden namen even pauze toen ik er passeerde. Even tijd om wat bij te praten. Het zag er best gezellig uit 🙂

Meer foto’s van mijn reis naar Vietnam kan je hier bekijken.

Ben jij al eens in Azië geweest? Wat vond je er van? Of staat het op je verlanglijst? Laat het weten in onderstaande reacties!

Contact
WhatsApp
Messenger chat
Mail en contactformulier