The Photographer logo

Een bijzondere familiereünie op je huwelijk

11 juli 2017

Ieder koppel dat huwt, vindt het huwelijk belangrijk. Maar niet iedereen vindt hetzelfde belangrijk. Sommigen staan graag voor 1 dag in het middepunt van de belangstelling, sommigen houden van het sprookjesachtige aspect. Ik hoor heerlijke verhalen als huwelijksfotograaf van de koppels die ik fotografeer! Wat bij de meeste koppels naar voor komt, is dat ze er naar uitkijken om alle vrienden en familie nog eens samen te hebben op 1 dag... want dat is nooit zo evident als het lijkt.

Als je echter duizenden kilometers woont van je oorspronkelijke thuis, dan ligt dat moeilijker. En daar kon deze bruid van meespreken. Gelukkig zijn er vandaag voldoende opties om toch even bij elkaar te zijn. Even Skypen met je ouders... voor veel mensen lijkt het zo vanzelfsprekend om met hen te spreken. Maar voor haar was het net heel bijzonder. Prachtig om zien.

Wat vind jij het belangrijkste aan het huwelijk? Laat het weten in onderstaande reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 59 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 38 reviews
envelopesmartphonebubblemenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram