The Photographer logo

Even rusten op een bankje in de voorjaarszon

21 februari 2017

Een bank in de zon aan in Antwerpen aan de Expo-wijk

Terrasjesweer kan je het moeilijk noemen. Maar even tot rust komen op een bankje in de voorjaarszons, daar is zeker niks mis mee.

Dit bankje kan je vinden in Antwerpen aan de Expo wijk. Een bijzondere buurt die veel mensen niet kennen. Deze wijk bevat veel modernistische gebouwen, en was de thuishaven voor de wereldtentoonstelling van 1930. Op deze bank had je ooit een fantastisch zicht op de futuristische pavilioenen. Maar die werden bewust opgetrokken in tijdelijk materiaal, en zijn al lang verdwenen. Toch blijft deze wijk de moeite om eens te bezoeken als je weet waar je moet kijken. Meer foto's van Antwerpen kan je hier bekijken.

Wat vind jij van het concept wereldtentoonstellingen? Zou je die vandaag nog altijd bezoeken, of heeft media en globalisme het bijzondere van dit concept overgenomen? Laat het weten in onderstaande reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 59 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 38 reviews
envelopesmartphonebubblemenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram