The Photographer logo

Een snelle fietser door de tunnel

15 december 2016

fotos huis merksem 20150216172953-2

Toen ik voor het eerst door deze fietstunnel reed, viel me onmiddellijk op hoe het licht zich verspreide door deze smalle gang. Op dat moment had ik geen fototoestel bij, maar ik wist zeker dat ik zou teruggaan om er alsnog een foto van te maken.

Enkele dagen later keerde ik terug met m'n camera. Ik zette m'n fiets tegen de kant, en was bezig om m'n statief uit te halen. Op dat moment kwam er een fietser de tunnel ingereden.
Ik had maar enkele seconden tijd voor hij mij passeerde. Geen tijd om de instellingen te wijzigen, dus gewoon een snelle lichtmetering en 1x afdrukken...en dit was het resultaat.
Typisch zo'n foto die je -moest het de bedoeling zijn- 100 keer moet overdoen. Maar als je snel bent kan het dus ook zo 🙂

Vind jij ook dat je soms de beste foto's neemt wanneer je dat het minste verwacht? Laat het weten in onderstaande reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 59 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 38 reviews
envelopesmartphonebubblemenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram