The Photographer logo

Typisch Londen

30 juni 2015

Londen, een prachtige stad met zoveel gezichten. En vooral nog: heel herkenbare gezichten. Kijk maar eens rond hoeveel posters en kaarten je kan vinden waarop de Big Ben en de Underground worden afgebeeld. En als je aandachtig genoeg bent, dan kan je ze ook in 1 beeld vastleggen 🙂

De grootste klok ter wereld werd in 1858 geïnstalleerd, en luidde een jaar later voor het eerst. Pas 97 jaar later (in 1956) werd de klok een tijd stilgelegd voor onderhoudswerken. Om het uur luidt de klok, en enkel voor héél speciale gelegenheden wordt hier een uitzondering voor gemaakt.
De Big Ben is een van de bekendste toeristische attracties in Londen, hoewel het jammer genoeg niet mogelijk is om de klok zelf te bekijken. Dit voorrecht heb je alleen als je in het Verenigd Koninkrijk woont.

Ben jij al eens in het Verenigd Koninkrijk geweest, of specifiek in Londen? Wat is jou het meest bijgebleven? Laat het weten in onderstaande reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Photographer?

Ik ben Yves Recour, fotograaf achter de merknaam ‘The Photographer’, gevestigd in Antwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in vastgoed, huwelijksfotografie, portretten en
bedrijfsreportages.

Contacteer mij

Reviews

facebook logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 59 reviews
custom logoThe PhotographerThe Photographer
5.0 sterren op 38 reviews
envelopesmartphonebubblemenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram